Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 255

Počet návštěv za měsíc

ledna 2024 února 2024 března 2024 dubna 2024 května 2024 června 2024 července 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 0 0 2 1

Stažení souborů

Zobrazení
практична.docx 51

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 103
China 44
Ukraine 42
Netherlands 35
Germany 21
Vietnam 3
Greece 2
Australia 1
Ireland 1
Russia 1

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Dearborn 4
Kunming 4
Hanoi 3
Nanchang 3
Athens 2