Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 329

Počet návštěv za měsíc

prosince 2024 ledna 2025 února 2025 března 2025 dubna 2025 května 2025 června 2025
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 3 3 10 0 0 3

Stažení souborů

Zobrazení
практична.docx 63

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 144
China 45
Ukraine 42
Netherlands 35
Germany 21
Belgium 8
Australia 5
Canada 4
Ireland 4
India 4

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Ramon 55
Sumy 28
Mountain View 13
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 8
Hefei 6
Dearborn 4
Hanoi 4
Kunming 4