Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 329

Gesamtzugriffe pro Monat

Dezember 2024 Januar 2025 Februar 2025 März 2025 April 2025 Mai 2025 Juni 2025
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 3 3 10 0 0 3

Dateidownload

Zugriffe
практична.docx 63

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 144
China 45
Ukraine 42
Niederlande 35
Deutschland 21
Belgien 8
Australien 5
Kanada 4
Irland 4
Indien 4

Häufigste Städte

Zugriffe
San Ramon 55
Sumy 28
Mountain View 13
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 8
Hefei 6
Dearborn 4
Hanoi 4
Kunming 4