Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 255

Gesamtzugriffe pro Monat

Januar 2024 Februar 2024 März 2024 April 2024 Mai 2024 Juni 2024 Juli 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 0 0 2 1

Dateidownload

Zugriffe
практична.docx 51

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 103
China 44
Ukraine 42
Niederlande 35
Deutschland 21
Vietnam 3
Griechenland 2
Australien 1
Irland 1
Russland 1

Häufigste Städte

Zugriffe
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Dearborn 4
Kunming 4
Hanoi 3
Nanchang 3
Athens 2