Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 329

Nombre total de visites par mois

décembre 2024 janvier 2025 février 2025 mars 2025 avril 2025 mai 2025 juin 2025
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 3 3 10 0 0 3

Nombre the téléchargements

Vues
практична.docx 63

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 144
Chine 45
Ukraine 42
Pays-Bas 35
Allemagne 21
Belgique 8
Australie 5
Canada 4
Irlande 4
Inde 4

Popularité par ville

Vues
San Ramon 55
Sumy 28
Mountain View 13
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 8
Hefei 6
Dearborn 4
Hanoi 4
Kunming 4