Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 255

Total Visits per Month

gennaio 2024 febbraio 2024 marzo 2024 aprile 2024 maggio 2024 giugno 2024 luglio 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 0 0 2 1

File Downloads

Views
практична.docx 51

Top Country Views

Views
Stati Uniti 103
Cina 44
Ucraina 42
Paesi Bassi 35
Germania 21
Vietnam 3
Grecia 2
Australia 1
Irlanda 1
Russia 1

Top City Views

Views
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Dearborn 4
Kunming 4
Hanoi 3
Nanchang 3
Athens 2