Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 255

Total Visits per Month

de gener 2024 de febrer 2024 de març 2024 d’abril 2024 de maig 2024 de juny 2024 de juliol 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 0 0 2 1

File Downloads

Views
практична.docx 51

Top Country Views

Views
Estats Units 103
Xina 44
Ucraïna 42
Països Baixos 35
Alemanya 21
Vietnam 3
Grècia 2
Austràlia 1
Irlanda 1
Rússia 1

Top City Views

Views
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Dearborn 4
Kunming 4
Hanoi 3
Nanchang 3
Athens 2