閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 255

月別閲覧数

1月 2024 2月 2024 3月 2024 4月 2024 5月 2024 6月 2024 7月 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 0 0 2 1

ファイルダウンロード数

件数
практична.docx 51

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 103
中華人民共和国 44
ウクライナ 42
オランダ 35
ドイツ 21
ベトナム 3
ギリシア 2
オーストラリア 1
アイルランド 1
ロシア 1

都市別閲覧数

件数
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Dearborn 4
Kunming 4
Hanoi 3
Nanchang 3
Athens 2