閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 329 |
月別閲覧数
2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 3 | 10 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
практична.docx | 64 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 144 |
中華人民共和国 | 45 |
ウクライナ | 42 |
オランダ | 35 |
ドイツ | 21 |
ベルギー | 8 |
オーストラリア | 5 |
カナダ | 4 |
アイルランド | 4 |
インド | 4 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Ramon | 55 |
Sumy | 28 |
Mountain View | 13 |
Kiev | 8 |
Louisville | 8 |
Menlo Park | 8 |
Hefei | 6 |
Dearborn | 4 |
Hanoi | 4 |
Kunming | 4 |