閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 329

月別閲覧数

2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 10 0 0 3 0 0

ファイルダウンロード数

件数
практична.docx 64

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 144
中華人民共和国 45
ウクライナ 42
オランダ 35
ドイツ 21
ベルギー 8
オーストラリア 5
カナダ 4
アイルランド 4
インド 4

都市別閲覧数

件数
San Ramon 55
Sumy 28
Mountain View 13
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 8
Hefei 6
Dearborn 4
Hanoi 4
Kunming 4