閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 255 |
月別閲覧数
1月 2024 | 2月 2024 | 3月 2024 | 4月 2024 | 5月 2024 | 6月 2024 | 7月 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 28 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
практична.docx | 51 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 103 |
中華人民共和国 | 44 |
ウクライナ | 42 |
オランダ | 35 |
ドイツ | 21 |
ベトナム | 3 |
ギリシア | 2 |
オーストラリア | 1 |
アイルランド | 1 |
ロシア | 1 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Ramon | 55 |
Sumy | 28 |
Kiev | 8 |
Louisville | 7 |
Hefei | 6 |
Dearborn | 4 |
Kunming | 4 |
Hanoi | 3 |
Nanchang | 3 |
Athens | 2 |