Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 329 |
Всього відвідувань на місяць
лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 3 | 10 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
практична.docx | 64 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 144 |
China | 45 |
Україна | 42 |
Netherlands | 35 |
Germany | 21 |
Belgium | 8 |
Australia | 5 |
Canada | 4 |
Ireland | 4 |
India | 4 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Ramon | 55 |
Sumy | 28 |
Mountain View | 13 |
Kiev | 8 |
Louisville | 8 |
Menlo Park | 8 |
Hefei | 6 |
Dearborn | 4 |
Hanoi | 4 |
Kunming | 4 |