Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 329

Total Visits per Month

de desembre 2024 de gener 2025 de febrer 2025 de març 2025 d’abril 2025 de maig 2025 de juny 2025
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 3 3 10 0 0 3

File Downloads

Views
практична.docx 63

Top Country Views

Views
Estats Units 144
Xina 45
Ucraïna 42
Països Baixos 35
Alemanya 21
Bèlgica 8
Austràlia 5
Canadà 4
Irlanda 4
Índia 4

Top City Views

Views
San Ramon 55
Sumy 28
Mountain View 13
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 8
Hefei 6
Dearborn 4
Hanoi 4
Kunming 4