Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 306 |
Всього відвідувань на місяць
квітня 2024 | травня 2024 | червня 2024 | липня 2024 | серпня 2024 | вересня 2024 | жовтня 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 0 | 0 | 2 | 3 | 7 | 42 | 0 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
практична.docx | 55 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 128 |
China | 44 |
Україна | 42 |
Netherlands | 35 |
Germany | 21 |
Belgium | 8 |
Australia | 4 |
Canada | 4 |
Ireland | 4 |
New Zealand | 4 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Ramon | 55 |
Sumy | 28 |
Kiev | 8 |
Louisville | 8 |
Menlo Park | 8 |
Hefei | 6 |
Dearborn | 4 |
Hanoi | 4 |
Kunming | 4 |
Nanchang | 3 |