Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 306

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 0 2 3 7 42 0

Звантажень файлу

Переглядів
практична.docx 55

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 128
China 44
Україна 42
Netherlands 35
Germany 21
Belgium 8
Australia 4
Canada 4
Ireland 4
New Zealand 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 8
Hefei 6
Dearborn 4
Hanoi 4
Kunming 4
Nanchang 3