Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980| Titel: | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
| Övriga titlar: | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB |
| Författare: | Вадзюк, Андрій Олегович |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Utgivningsdatum: | 19-feb-2018 |
| Submitted date: | 19-feb-2018 |
| Date of entry: | 21-feb-2018 |
| Country (code): | UA |
| Supervisor: | Кравець, Олег Ігорович |
| Nyckelord: | 133 галузеве машинобудування |
| Sammanfattning: | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 |
| Content type: | Master Thesis |
| Samling: | 133 — галузеве машинобудування |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg