Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980| Titel: | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
| Sonstige Titel: | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB |
| Autor(en): | Вадзюк, Андрій Олегович |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Erscheinungsdatum: | 19-Feb-2018 |
| Submitted date: | 19-Feb-2018 |
| Date of entry: | 21-Feb-2018 |
| Country (code): | UA |
| Supervisor: | Кравець, Олег Ігорович |
| Stichwörter: | 133 галузеве машинобудування |
| Zusammenfassung: | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 |
| Content type: | Master Thesis |
| Enthalten in den Sammlungen: | 133 — галузеве машинобудування |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge