このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
タイトル: | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
その他のタイトル: | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB |
著者: | Вадзюк, Андрій Олегович |
Bibliographic description (Ukraine): | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
発行日: | 19-2月-2018 |
Submitted date: | 19-2月-2018 |
Date of entry: | 21-2月-2018 |
Country (code): | UA |
Supervisor: | Кравець, Олег Ігорович |
キーワード: | 133 галузеве машинобудування |
抄録: | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 |
Content type: | Master Thesis |
出現コレクション: | 133 — галузеве машинобудування |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール