Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Tytuł: | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
Inne tytuły: | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB |
Authors: | Вадзюк, Андрій Олегович |
Cytat: | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Data wydania: | 19-lut-2018 |
Data archiwizacji: | 19-lut-2018 |
Date of entry: | 21-lut-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Promotor: | Кравець, Олег Ігорович |
Słowa kluczowe: | 133 галузеве машинобудування |
Abstract: | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 |
Typ zawartości: | Master Thesis |
Występuje w kolekcjach: | 133 — галузеве машинобудування |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora