Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980| Tytuł: | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
| Inne tytuły: | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB |
| Authors: | Вадзюк, Андрій Олегович |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Data wydania: | 19-lut-2018 |
| Data archiwizacji: | 19-lut-2018 |
| Date of entry: | 21-lut-2018 |
| Kraj (kod): | UA |
| Promotor: | Кравець, Олег Ігорович |
| Słowa kluczowe: | 133 галузеве машинобудування |
| Abstract: | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 |
| Typ zawartości: | Master Thesis |
| Występuje w kolekcjach: | 133 — галузеве машинобудування |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora