Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Pealkiri: | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
Teised pealkirjad: | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB |
Autor: | Вадзюк, Андрій Олегович |
Bibliographic description (Ukraine): | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Ilmumisaasta: | 19-vee-2018 |
Submitted date: | 19-vee-2018 |
Date of entry: | 21-vee-2018 |
Country (code): | UA |
Supervisor: | Кравець, Олег Ігорович |
Märksõnad: | 133 галузеве машинобудування |
Kokkuvõte: | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 |
Content type: | Master Thesis |
Asub kollektsiooni(de)s: | 133 — галузеве машинобудування |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid