Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980Pełny rekord metadanych
| Pole DC | Wartość | Język |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Кравець, Олег Ігорович | - |
| dc.contributor.author | Вадзюк, Андрій Олегович | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-21T12:12:01Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-21T12:12:01Z | - |
| dc.date.issued | 2018-02-19 | - |
| dc.date.submitted | 2018-02-19 | - |
| dc.identifier.citation | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 | - |
| dc.description.abstract | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | 133 | uk_UA |
| dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
| dc.title | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ | uk_UA |
| dc.title.alternative | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB | uk_UA |
| dc.type | Master Thesis | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Występuje w kolekcjach: | 133 — галузеве машинобудування | |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora