Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Заглавие: | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
Други Заглавия: | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB |
Автори: | Вадзюк, Андрій Олегович |
Bibliographic description (Ukraine): | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Дата на Публикуване: | 19-Фев-2018 |
Submitted date: | 19-Фев-2018 |
Date of entry: | 21-Фев-2018 |
Country (code): | UA |
Supervisor: | Кравець, Олег Ігорович |
Ключови Думи: | 133 галузеве машинобудування |
Резюме: | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 |
Content type: | Master Thesis |
Показва се в Колекции: | 133 — галузеве машинобудування |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти