Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Titre: | Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
Autre(s) titre(s): | Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB |
Auteur(s): | Вадзюк, Андрій Олегович |
Bibliographic description (Ukraine): | Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Date de publication: | 19-fév-2018 |
Submitted date: | 19-fév-2018 |
Date of entry: | 21-fév-2018 |
Country (code): | UA |
Supervisor: | Кравець, Олег Ігорович |
Mots-clés: | 133 галузеве машинобудування |
Résumé: | В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980 |
Content type: | Master Thesis |
Collection(s) : | 133 — галузеве машинобудування |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Автореферат Вадзюк.pdf | 119,85 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration