Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Başlık: | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів |
Diğer Başlıklar: | Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products |
Yazarlar: | Cіканович, Іван Володимирович Sikanovich, I.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Yayın Tarihi: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-Şub-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Anahtar kelimeler: | молоко-сировина raw milk пастеризація pasteurization залишкова мікрофлора residual microflora |
Özet: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626 |
Copyright owner: | © Сіканович І.В., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — харчові технології |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Sikanovich_Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products.pdf | 204,67 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Narzędzia administratora