Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Başlık: Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів
Diğer Başlıklar: Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products
Yazarlar: Cіканович, Іван Володимирович
Sikanovich, I.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Yayın Tarihi: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-Şub-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Anahtar kelimeler: молоко-сировина
raw milk
пастеризація
pasteurization
залишкова мікрофлора
residual microflora
Özet: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів
Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Copyright owner: © Сіканович І.В., 2018
Content type: Thesis Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Sikanovich_Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products.pdf204,67 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Narzędzia administratora