Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Назва: Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів
Інші назви: Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products
Автори: Cіканович, Іван Володимирович
Sikanovich, I.V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description: Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 18-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Кухтин, Микола Дмитрович
УДК: 664.8
Теми: молоко-сировина
raw milk
пастеризація
pasteurization
залишкова мікрофлора
residual microflora
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів
Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Власник авторського права: © Сіканович І.В., 2018
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sikanovich_Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products.pdf204,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора