Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Tytuł: Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів
Inne tytuły: Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products
Authors: Cіканович, Іван Володимирович
Sikanovich, I.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 18-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Słowa kluczowe: молоко-сировина
raw milk
пастеризація
pasteurization
залишкова мікрофлора
residual microflora
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів
Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Właściciel praw autorskich: © Сіканович І.В., 2018
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora