Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Tytuł: | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів |
Inne tytuły: | Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products |
Authors: | Cіканович, Іван Володимирович Sikanovich, I.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data wydania: | 2018 |
Data archiwizacji: | 2018 |
Date of entry: | 18-lut-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Słowa kluczowe: | молоко-сировина raw milk пастеризація pasteurization залишкова мікрофлора residual microflora |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626 |
Właściciel praw autorskich: | © Сіканович І.В., 2018 |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Sikanovich_Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products.pdf | 204,67 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora