このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
タイトル: | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів |
その他のタイトル: | Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products |
著者: | Cіканович, Іван Володимирович Sikanovich, I.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
発行日: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-2月-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
キーワード: | молоко-сировина raw milk пастеризація pasteurization залишкова мікрофлора residual microflora |
抄録: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626 |
Copyright owner: | © Сіканович І.В., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
出現コレクション: | 181 — харчові технології |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Sikanovich_Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products.pdf | 204,67 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール