Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Título : | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів |
Otros títulos : | Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products |
Autor : | Cіканович, Іван Володимирович Sikanovich, I.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Fecha de publicación : | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Palabras clave : | молоко-сировина raw milk пастеризація pasteurization залишкова мікрофлора residual microflora |
Resumen : | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626 |
Copyright owner: | © Сіканович І.В., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Aparece en las colecciones: | 181 — харчові технології |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Sikanovich_Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products.pdf | 204,67 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Narzędzia administratora