Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Titel: Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів
Övriga titlar: Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products
Författare: Cіканович, Іван Володимирович
Sikanovich, I.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Utgivningsdatum: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Nyckelord: молоко-сировина
raw milk
пастеризація
pasteurization
залишкова мікрофлора
residual microflora
Sammanfattning: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів
Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Copyright owner: © Сіканович І.В., 2018
Content type: Thesis Abstract
Samling:181 — харчові технології

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Sikanovich_Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products.pdf204,67 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg