Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Cіканович, Іван Володимирович | - |
dc.contributor.author | Sikanovich, I.V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-18T09:13:28Z | - |
dc.date.available | 2018-02-18T09:13:28Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Сіканович І.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / І.В. Сіканович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23626 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів пастеризації на мікробіологічний склад залишкової мікрофлори молока пастеризованого та виготовлених кисломолочних продуктів | uk_UA |
dc.description.abstract | Master's work is devoted to the study of the influence of different modes of pasteurization on the microbiological composition of residual microflora of milk pasteurized and manufactured dairy products | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | пастеризація | uk_UA |
dc.subject | pasteurization | uk_UA |
dc.subject | залишкова мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | residual microflora | uk_UA |
dc.title | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Сіканович І.В., 2018 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Sikanovich I.V. Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / I.V. Sikanovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Bildumetan azaltzen da: | 181 — харчові технології |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Sikanovich_Raw milk heat treatment impact on microbiological indices of fermented milk products.pdf | 204,67 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak