ブラウズ "181 — харчові технології": 主題 technology
検索結果表示: 1 - 8 / 8
タイプ | 発行日 | Date of entry | タイトル | 寄与者 |
Thesis Abstract | 12月-2018 | 21-12月-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович |
Master Thesis | 12月-2023 | 18-1月-2024 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів | Домитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro |
Master Thesis | 2021 | 28-12月-2021 | Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю | Слимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta |
Master Thesis | 2019 | 5-1月-2020 | Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока | Даньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M. |
Master Thesis | 12月-2023 | 17-1月-2024 | Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництво | Адамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha |
Master Thesis | 2022 | 31-12月-2022 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей | П'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna |
Master Thesis | 2022 | 30-12月-2022 | Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод” | Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna |
Master Thesis | 2022 | 30-12月-2022 | Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L. | Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych |