Naviga "181 — харчові технології" per Soggetto 664
Mostrati i risultati da 1 a 10 di 68
Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
Master Thesis | 2021 | 30-dic-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху | Тонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana |
Master Thesis | dic-2024 | 6-gen-2025 | Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ» | Чайківський, Адам Адамович; Chaykivskyy, Adam |
Master Thesis | dic-2023 | 17-gen-2024 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів | Сеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta |
Master Thesis | 2020 | 25-dic-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
Master Thesis | dic-2024 | 6-gen-2025 | Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництва | Петришин, Богдан Іванович; Petryshyn, Bohdan |
Thesis Abstract | 2018 | 26-feb-2018 | Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів | Очкурьова, Христина Федорівна; Ochkuryova, H.F. |
Master Thesis | dic-2024 | 4-gen-2025 | Вплив умов зберігання на рН і редокс-потенціал фруктових соків | Заставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina |
Master Thesis | 2021 | 28-dic-2021 | Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба | Хмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton |
Master Thesis | dic-2023 | 15-gen-2024 | Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментації | Карабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna |
Master Thesis | 2020 | 25-dic-2020 | Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла | Коваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna |