Browsing "181 — харчові технології" by Subject технологія

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Master ThesisDec-202318-Jan-2024Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробівДомитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro
Master Thesis202128-Dec-2021Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністюСлимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta
Master Thesis20195-Jan-2020Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молокаДаньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M.
Master ThesisDec-202317-Jan-2024Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництвоАдамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha
Master Thesis202129-Dec-2021Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йодуЯнів, Анна Романівна; Yaniv, Anna
Master Thesis202231-Dec-2022Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростейП'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna
Master Thesis202230-Dec-2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna