Browsing "181 — харчові технології" by Subject технологія
Showing results 1 to 8 of 8
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Thesis Abstract | Dec-2018 | 21-Dec-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович |
Master Thesis | Dec-2023 | 18-Jan-2024 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів | Домитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro |
Master Thesis | 2021 | 28-Dec-2021 | Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю | Слимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta |
Master Thesis | 2019 | 5-Jan-2020 | Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока | Даньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M. |
Master Thesis | Dec-2023 | 17-Jan-2024 | Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництво | Адамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha |
Master Thesis | 2021 | 29-Dec-2021 | Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду | Янів, Анна Романівна; Yaniv, Anna |
Master Thesis | 2022 | 31-Dec-2022 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей | П'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna |
Master Thesis | 2022 | 30-Dec-2022 | Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод” | Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna |