Visar "181 — харчові технології" Nyckelord жирнокислотний склад
Visar 1 till 10 av 11 poster
Typ | Utgivningsdatum | Date of entry | Titel | Författare |
Master Thesis | 2020 | 28-dec-2020 | Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад | Хава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna |
Master Thesis | 2020 | 28-dec-2020 | Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профіль | Арутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych |
Thesis Abstract | dec-2018 | 26-dec-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
Thesis Abstract | 2018 | 26-feb-2018 | Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 | Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V. |
Thesis Abstract | dec-2018 | 26-dec-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
Master Thesis | 2020 | 28-dec-2020 | Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної олії | Новіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної олії | Трачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar |
Master Thesis | 2020 | 28-dec-2020 | Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олій | Мазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna |
Master Thesis | 2019 | 29-dec-2019 | Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега | Витрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А. |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |