Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проблеми теорії і практики менеджменту» для студентів 073 «Менеджмент», спеціалізації: 8.12001012 “Управління інноваційною діяльністю”, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»усіх форм навчання | Владимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Навчальна програма та методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Основи підприємницької діяльності» для студентів усіх форм навчання спеціальності 053 «Психологія» | Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | 2018 | 23-гру-2020 | Наука і практика вирішення найважливіших соціальних проблем України на перспективу | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Погайдак, Ольга Богданівна |
Article | 2019 | 23-гру-2020 | Гермінативний (сталий) розвиток суспільства, як компонента його культури і навпаки… | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Гагалюк, Ольга Іванівна |
Learning Object | 30-бер-2017 | 26-чер-2017 | Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів 5 курсу денної форми навчання напрямку “Менеджмент”) | Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна |
Book | 2017 | 29-чер-2017 | Навчальна програма та методичні рекомендації з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.0401 «Психологія» | Владимир, Ольга Михайлівна |
Book | 2017 | 29-чер-2017 | Менеджмент і підприємництво | Владимир, Ольга Михайлівна |
Book | 2017 | 29-чер-2017 | The problems of theory and practice of management | Vladymyr, Olha; Владимир, Ольга Михайлівна |
Learning Object | бер-2017 | 28-чер-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 29-чер-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів-магістрів усіх форм навчання спеціальності “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
Learning Object | 30-бер-2017 | 26-чер-2017 | Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”) | Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна |
- | 2017 | 29-чер-2017 | Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності” усіх форм навчання) | Нагорняк, Галина Степанівна |
Learning Object | 2016 | 26-чер-2017 | Кошторисна справа: конспект лекцій | Мельник, Лілія Миколаївна |
- | 2017 | 29-чер-2017 | Інформаційна безпека персоналу у системі складових соціально-економічної безпеки машинобудівних підприємств України: основні загрози та шляхи їх нейтралізації | Нагорняк, Ірина Степанівна; Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 28-чер-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Економіка організації і планування виробництва” (для студентів денної форми навчання спеціальності “Комп’ютерна інженерія”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 28-чер-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 29-чер-2017 | Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту магістра (для студентів усіх форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”) | Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Федишин, Ірина Богданівна |
- | 2017 | 29-чер-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
Article | 2016 | 29-чер-2017 | Основні напрями (компоненти) розвитку вітчизняних підприємств як складової організаційного процесу економічних реформ України (на прикладі туристично-рекреаційної та готельно- ресторанної справи) | Андрушків, Богдан Миколайович; Шерстюк, Роман Петрович |
- | 2017 | 29-чер-2017 | Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2018 | 20-чер-2019 | Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання». | Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович |
- | 2018 | 20-чер-2019 | Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
- | 11-гру-2018 | 20-чер-2019 | Система управління знаннями в контексті посилення інтелектуального потенціалу промислових підприємств | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | бер-2019 | 20-чер-2019 | Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні | Островська, Галина; Боднар, Надія; Стечишин, Володимир |
Methodical recommendations | 2018 | 20-чер-2019 | Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” | Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 2018 | 20-чер-2019 | Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | 2018 | 20-чер-2019 | Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знаннях | Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | вер-2018 | 21-кві-2020 | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи» | Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна |
Methodical recommendations | 2019 | 21-чер-2019 | Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” | Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 2019 | 21-чер-2019 | Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2019 | 20-чер-2019 | Система менеджменту знань як інструмент ефективного використання інтелектуального потенціалу підприємства | Островська, Галина Йосипівна |
Article | тра-2014 | 17-тра-2019 | Іноземний капітал у банківській системі України: вплив на розвиток валютного ринку та діяльність банків | Владимир, Ольга Михайлівна; Дзюблюк, Олександр Валерійович |
Methodical recommendations | 2017 | 28-чер-2018 | Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа | Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych |
Methodical recommendations | 2017 | 28-чер-2018 | Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа) | Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych |
Methodical recommendations | 2017 | 28-чер-2018 | Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація анімаційної діяльності" (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 241 – Готельно-ресторанна справа) | Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych |
- | чер-2018 | 29-чер-2018 | Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 6-гру-2019 | 8-тра-2020 | Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації | Дудкін, Павло Дмитрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович |
Learning Object | 2015 | 19-вер-2016 | Управління інноваційною діяльністю: магістерський курс: підручник | Андрушків, Б.М.; Бойко, О.Б.; Вовк, Ю.Я.; Вовк, І.П.; Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, П.Д.; Кінаш, І.А.; Малюта, Л.Я.; Мариненко, Наталія Юріївна; Мельник, Лілія Миколаївна; Нагорняк, Г.С.; Нагорняк, І.С.; Паляниця, В.А.; Погайдак, О.Б.; Скидан, О.В.; Стойко, І.І.; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Р.П. |
Learning Object | 2016 | 29-чер-2016 | Методичні вказівки для виконання курсового проекту з предмету «Управління проектами в підприємницькій діяльності» для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент підприємницької діяльності» усіх форм навчання | Федишин, Ірина Богданівна |
Learning Object | бер-2016 | 28-вер-2016 | Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку: матеріали П’ятої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича | - |
Article | 2015 | 22-вер-2016 | Історичні передумови та економіко-політична необхідність поглиблення україно-турецького співробітництва | Владимир, Ольга Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна |
Book | 2017 | 11-тра-2017 | Курс лекцій з дисципліни «Екологічне управління та безпека бізнесу» | Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна |
Book | 11-тра-2017 | 11-тра-2017 | Управління конкурентоспроможністю | Стойко, Ігор Іванович |
Methodical recommendations | 2018 | 20-чер-2019 | Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2016 | 16-чер-2017 | Стратегія розвитку консалтингу в системі управління інноваційним розвитком підприємства | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Співак, Сергій Михайлович |
Textbook | 2017 | 20-чер-2019 | Фінансовий менеджмент | Островська, Галина Йосипівна |
Book | 2017 | 16-чер-2017 | Курс лекцій з дисципліни «Логістика» | Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Methodical recommendations | 2019 | 21-чер-2019 | Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2016 | 14-чер-2017 | Особливості вирішення реформаційних проблем – громадська оцінка процесів | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталя Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович |
Learning Object | 2016 | 10-чер-2017 | Основи підприємницької діяльност: навчально-методичний посібник | Владимир, Ольга Михайлівна |
Conference Abstract | 15-тра-2019 | 20-чер-2019 | Організаційно-економічний механізм управління інтелектуальними активами підприємства в умовах економіки, заснованої на знаннях | Островська, галина Йосипівна |
Book | 2017 | 14-чер-2017 | Стратегія розвитку адміністративного району (Концептуальні засади організації соціально-економічного розвитку адміністративного району в контексті формування добровільних об’єднань територіальних громад Лановеччини) | Богдан, Андрушків; Гаєвський, Андрій; Радинський, Сергій Віталійович; Шерстюк, Роман; Владимир, Ольга Михайлівна; Метеленко, Наталя; Кирич, Наталя; Мельник, Лілія Миколаївна; Паляниця, Віктор; Кухній, Леся; Бойко, Остап; Мариненко, Наталія Юріївна; Мельник, Георгій; Співак, Сергій; Погайдак, Ольга; Стойко, Ігор; Малюта, Людмила; Пешко, Анатолій |
- | 19-бер-2019 | 20-чер-2019 | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності | Островська, Галина; Жарко, Валерія; Панченко, Катерина; Іваник, Наталія |
Conference Abstract | 2019 | 20-чер-2019 | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків | Островська, Галина; Боднар, Надія; Демко, Надія |
Article | 2016 | 14-чер-2017 | Перспективи використання землі як стратегічного ресурсу (Європейські контексти аграрних реформ в Україні) | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | 2016 | 29-чер-2017 | Особливості управління розвитком підприємства на основі внутрішньофірмових змін | Андрушків, Богдан Миколайович; Приставський, Тарас |
Book chapter | 2016 | 14-чер-2017 | Активізація громадської думки у вищій школі України | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | 2016 | 14-чер-2017 | Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі | Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Learning Object | 2017 | 7-гру-2017 | Навчально-методичний посібник з дисципліни “Фінансове забезпечення діяльності” для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання | Владимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Learning Object | 2017 | 7-гру-2017 | Навчально-методичний посібник з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів заочної форми навчання спеціальності 053 «Психологія» | Владимир, Ольга Михайлівна; Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна |
Article | 2018 | 23-гру-2020 | Порушення соціальної справедливості як фактор дисбалансу розвитку національної економіки України | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2019 | 23-гру-2020 | Психологічні особливості суспільства як ключовий фактор реформацій національної економіки | Владимир, Ольга Михайлівна |
Conference Abstract | 2016 | 4-гру-2022 | ОБ’ЄКТИВНА НЕОБХІДНІСТЬ ФІНАНСУВАННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2017 | 23-гру-2020 | Об’єктивна необхідність забезпечення політики сталого розвитку економіки країни | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2016 | 4-гру-2022 | ПРИНЦИПИ ПРОВЕДЕННЯ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОЦІНКИ ТУРИСТИЧНИХ ДОХОДІВ ТА ВИТРАТ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 4-гру-2022 | ІННОВАЦІЇ – ОСНОВА РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Learning Object | 2018 | 22-чер-2018 | Стандартизація, сертифікація та метрологія | Стойко, Ігор Іванович |
Book | 1-лют-2017 | 30-тра-2017 | Innovation Management | Sherstiuk, Roman; Melnyk, Liliia; Мельник, Лілія Миколаївна |
Article | лис-2013 | 23-чер-2014 | Погляд економістів на дерево генези науки "Ресурсономіка" | Вовк, Юрій; Vovk, Yuriy; Андрушків, Богдан; Andrushkiv, Bohdan; Погайдак, Ольга; Pohaydak, Olha; Вовк, Ірина; Vovk, Iryna; Стойко, Ігор; Stoyko, Ihor |
Methodical recommendations | 20-лют-2018 | 30-тра-2018 | Guidelines for coursework implementation from the discipline «Problems of theory and practice of management» (for the foreign students of speciality 073 “Management”) | Федишин, Ірина Богданівна |
Learning Object | 20-лют-2018 | 30-тра-2018 | Problems of theory and practice of management (supporting lecture notes for students of direction 073 "Management" of all forms of education) | Федишин, Ірина Богданівна |
Book | 2018 | 20-чер-2019 | Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу | Островська, Галина Йосипівна |
Proceedings Book | 2018 | 20-чер-2019 | Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знаннях | Островська, Галина Йосипівна |
Proceedings Book | 2019 | 20-чер-2019 | Домінанти інтелектуального лідерства підприємства | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | 2018 | 20-чер-2019 | Інтелектуальний потенціал підприємства: проблеми та перспективи ефективного використання | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2019 | 23-гру-2020 | Стратегічні напрями розвитку національної економіки України в умовах сучасних глобалізаційних трансформацій | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2017 | 23-гру-2020 | Національна грошова одиниця України: історичні аспекти розвитку та особливості найменування | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 23-гру-2020 | Особливості розвитку науково-інноваційного потенціалу та національної економіки за умов глобалізаційних процесів | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2017 | 23-гру-2020 | Вплив історико-політичних, соціо-психологічних та ментальних особливостей на розвиток національної економіки України | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 23-гру-2020 | Політичні реверанси з історико-претензійним забарвленням: Польща – Україна – світова спільнота | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Дайнега, Ірина; Решетник, Віктор |
Book | 2018 | 23-гру-2020 | Экономика и бизнес (Финансирование предпринимательской деятельности) | Владимир, Ольга Михайлівна; Мельник, Леонид Григорьевич; Кубатко, Александра Викторовна; Каринцева, Александра Ивановна; Чорток, Юлия Владимировна |
Article | 2019 | 23-гру-2020 | Симптоми бізнесового нарцисизму, культурного та правового нігілізму як свідчення відсутності національної ідеології у державі | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна |
Methodical recommendations | 2018 | 24-гру-2018 | Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання» | Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович |
Article | 2017 | 9-лип-2019 | Роль макроекономічних чинників у розвитку України: їх аналіз та оцінка | Федишин, Ірина |
Conference Abstract | 2019 | 9-лип-2019 | Роль літакобудування у розвитку національної економіки | Федишин, Ірина |
Conference Abstract | 2017 | 9-лип-2019 | Зростання ВВП та ефективність промислових підприємств як чинники посилення економічної безпеки держави | - |
Methodical recommendations | 1-вер-2017 | 22-чер-2018 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг» | Мельник, Лілія Миколаївна |
Methodical recommendations | 1-вер-2017 | 22-чер-2018 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка інноваційного підприємства» | Мельник, Лілія Миколаївна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-чер-2018 | Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчання | Дудкін, Павло Дмитрович |
Methodical recommendations | 2018 | 11-лют-2019 | Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендації | Дудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман |
Methodical recommendations | 2017 | 4-гру-2017 | Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Малюта, Людмила Ярославівна |
Monograph | 2014 | 29-гру-2018 | Банки у системі організації валютних відносин | Владимир, Ольга Михайлівна; Дзюблюк, Олександр Валерійович |
Other | 2017 | 30-тра-2017 | Нормативне регулювання обліку ризику на міжнародному рівні | Королюк, Тетяна Миколаївна |
Handbook | 2017 | 2-лип-2018 | Посібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”) | Нагорняк, Галина Степанівна; Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | лис-2017 | 24-січ-2018 | Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю» | Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович |
- | 2018 | 4-лип-2018 | Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1 | Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П., |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» | Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю» | Федишин, Ірина Богданівна |
Course of lectures | 2017 | 5-гру-2017 | Management of innovation projects (supporting lecture notes for students of specialization "Management of innovative activity") | Федишин, Ірина Богданівна |
Methodical recommendations | 2017 | 5-гру-2017 | Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання | Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович |