Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-100 зі 143 (час пошуку: 0.001 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations20175-гру-2017Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проблеми теорії і практики менеджменту» для студентів 073 «Менеджмент», спеціалізації: 8.12001012 “Управління інноваційною діяльністю”, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»усіх форм навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations20175-гру-2017Навчальна програма та методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Основи підприємницької діяльності» для студентів усіх форм навчання спеціальності 053 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Article201823-гру-2020Наука і практика вирішення найважливіших соціальних проблем України на перспективуАндрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Погайдак, Ольга Богданівна
Article201923-гру-2020Гермінативний (сталий) розвиток суспільства, як компонента його культури і навпаки…Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Гагалюк, Ольга Іванівна
Learning Object30-бер-201726-чер-2017Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів 5 курсу денної форми навчання напрямку “Менеджмент”)Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна
Book201729-чер-2017Навчальна програма та методичні рекомендації з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.0401 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна
Book201729-чер-2017Менеджмент і підприємництвоВладимир, Ольга Михайлівна
Book201729-чер-2017The problems of theory and practice of managementVladymyr, Olha; Владимир, Ольга Михайлівна
Learning Objectбер-201728-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)Нагорняк, Галина Степанівна
-201729-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів-магістрів усіх форм навчання спеціальності “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”)Нагорняк, Галина Степанівна
Learning Object30-бер-201726-чер-2017Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна
-201729-чер-2017Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності” усіх форм навчання)Нагорняк, Галина Степанівна
Learning Object201626-чер-2017Кошторисна справа: конспект лекційМельник, Лілія Миколаївна
-201729-чер-2017Інформаційна безпека персоналу у системі складових соціально-економічної безпеки машинобудівних підприємств України: основні загрози та шляхи їх нейтралізаціїНагорняк, Ірина Степанівна; Нагорняк, Галина Степанівна
-201728-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Економіка організації і планування виробництва” (для студентів денної форми навчання спеціальності “Комп’ютерна інженерія”)Нагорняк, Галина Степанівна
-201728-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)Нагорняк, Галина Степанівна
-201729-чер-2017Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту магістра (для студентів усіх форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”)Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Федишин, Ірина Богданівна
-201729-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”)Нагорняк, Галина Степанівна
Article201629-чер-2017Основні напрями (компоненти) розвитку вітчизняних підприємств як складової організаційного процесу економічних реформ України (на прикладі туристично-рекреаційної та готельно- ресторанної справи)Андрушків, Богдан Миколайович; Шерстюк, Роман Петрович
-201729-чер-2017Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”)Нагорняк, Галина Степанівна
-201820-чер-2019Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання».Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
-201820-чер-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
-11-гру-201820-чер-2019Система управління знаннями в контексті посилення інтелектуального потенціалу промислових підприємствОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstractбер-201920-чер-2019Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухніОстровська, Галина; Боднар, Надія; Стечишин, Володимир
Methodical recommendations201820-чер-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-чер-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-чер-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Methodical recommendationsвер-201821-кві-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Methodical recommendations201921-чер-2019Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-чер-2019Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Островська, Галина Йосипівна
Article201920-чер-2019Система менеджменту знань як інструмент ефективного використання інтелектуального потенціалу підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Articleтра-201417-тра-2019Іноземний капітал у банківській системі України: вплив на розвиток валютного ринку та діяльність банківВладимир, Ольга Михайлівна; Дзюблюк, Олександр Валерійович
Methodical recommendations201728-чер-2018Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаВовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations201728-чер-2018Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations201728-чер-2018Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація анімаційної діяльності" (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 241 – Готельно-ресторанна справа)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
-чер-201829-чер-2018Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations6-гру-20198-тра-2020Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло Дмитрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович
Learning Object201519-вер-2016Управління інноваційною діяльністю: магістерський курс: підручникАндрушків, Б.М.; Бойко, О.Б.; Вовк, Ю.Я.; Вовк, І.П.; Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, П.Д.; Кінаш, І.А.; Малюта, Л.Я.; Мариненко, Наталія Юріївна; Мельник, Лілія Миколаївна; Нагорняк, Г.С.; Нагорняк, І.С.; Паляниця, В.А.; Погайдак, О.Б.; Скидан, О.В.; Стойко, І.І.; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Р.П.
Learning Object201629-чер-2016Методичні вказівки для виконання курсового проекту з предмету «Управління проектами в підприємницькій діяльності» для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент підприємницької діяльності» усіх форм навчанняФедишин, Ірина Богданівна
Learning Objectбер-201628-вер-2016Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку: матеріали П’ятої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича-
Article201522-вер-2016Історичні передумови та економіко-політична необхідність поглиблення україно-турецького співробітництваВладимир, Ольга Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Book201711-тра-2017Курс лекцій з дисципліни «Екологічне управління та безпека бізнесу»Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна
Book11-тра-201711-тра-2017Управління конкурентоспроможністюСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations201820-чер-2019Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Article201616-чер-2017Стратегія розвитку консалтингу в системі управління інноваційним розвитком підприємстваАндрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Співак, Сергій Михайлович
Textbook201720-чер-2019Фінансовий менеджментОстровська, Галина Йосипівна
Book201716-чер-2017Курс лекцій з дисципліни «Логістика»Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations201921-чер-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Article201614-чер-2017Особливості вирішення реформаційних проблем – громадська оцінка процесівАндрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталя Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object201610-чер-2017Основи підприємницької діяльност: навчально-методичний посібникВладимир, Ольга Михайлівна
Conference Abstract15-тра-201920-чер-2019Організаційно-економічний механізм управління інтелектуальними активами підприємства в умовах економіки, заснованої на знанняхОстровська, галина Йосипівна
Book201714-чер-2017Стратегія розвитку адміністративного району (Концептуальні засади організації соціально-економічного розвитку адміністративного району в контексті формування добровільних об’єднань територіальних громад Лановеччини)Богдан, Андрушків; Гаєвський, Андрій; Радинський, Сергій Віталійович; Шерстюк, Роман; Владимир, Ольга Михайлівна; Метеленко, Наталя; Кирич, Наталя; Мельник, Лілія Миколаївна; Паляниця, Віктор; Кухній, Леся; Бойко, Остап; Мариненко, Наталія Юріївна; Мельник, Георгій; Співак, Сергій; Погайдак, Ольга; Стойко, Ігор; Малюта, Людмила; Пешко, Анатолій
-19-бер-201920-чер-2019Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинностіОстровська, Галина; Жарко, Валерія; Панченко, Катерина; Іваник, Наталія
Conference Abstract201920-чер-2019Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаківОстровська, Галина; Боднар, Надія; Демко, Надія
Article201614-чер-2017Перспективи використання землі як стратегічного ресурсу (Європейські контексти аграрних реформ в Україні)Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Article201629-чер-2017Особливості управління розвитком підприємства на основі внутрішньофірмових змінАндрушків, Богдан Миколайович; Приставський, Тарас
Book chapter201614-чер-2017Активізація громадської думки у вищій школі УкраїниАндрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Article201614-чер-2017Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапіНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object20177-гру-2017Навчально-методичний посібник з дисципліни “Фінансове забезпечення діяльності” для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object20177-гру-2017Навчально-методичний посібник з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів заочної форми навчання спеціальності 053 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна; Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Article201823-гру-2020Порушення соціальної справедливості як фактор дисбалансу розвитку національної економіки УкраїниВладимир, Ольга Михайлівна
Article201923-гру-2020Психологічні особливості суспільства як ключовий фактор реформацій національної економікиВладимир, Ольга Михайлівна
Conference Abstract20164-гру-2022ОБ’ЄКТИВНА НЕОБХІДНІСТЬ ФІНАНСУВАННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІВладимир, Ольга Михайлівна
Article201723-гру-2020Об’єктивна необхідність забезпечення політики сталого розвитку економіки країниВладимир, Ольга Михайлівна
Article20164-гру-2022ПРИНЦИПИ ПРОВЕДЕННЯ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОЦІНКИ ТУРИСТИЧНИХ ДОХОДІВ ТА ВИТРАТВладимир, Ольга Михайлівна
Article20184-гру-2022ІННОВАЦІЇ – ОСНОВА РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИВладимир, Ольга Михайлівна
Learning Object201822-чер-2018Стандартизація, сертифікація та метрологіяСтойко, Ігор Іванович
Book1-лют-201730-тра-2017Innovation ManagementSherstiuk, Roman; Melnyk, Liliia; Мельник, Лілія Миколаївна
Articleлис-201323-чер-2014Погляд економістів на дерево генези науки "Ресурсономіка"Вовк, Юрій; Vovk, Yuriy; Андрушків, Богдан; Andrushkiv, Bohdan; Погайдак, Ольга; Pohaydak, Olha; Вовк, Ірина; Vovk, Iryna; Стойко, Ігор; Stoyko, Ihor
Methodical recommendations20-лют-201830-тра-2018Guidelines for coursework implementation from the discipline «Problems of theory and practice of management» (for the foreign students of speciality 073 “Management”)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object20-лют-201830-тра-2018Problems of theory and practice of management (supporting lecture notes for students of direction 073 "Management" of all forms of education)Федишин, Ірина Богданівна
Book201820-чер-2019Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світуОстровська, Галина Йосипівна
Proceedings Book201820-чер-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Proceedings Book201920-чер-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-чер-2019Інтелектуальний потенціал підприємства: проблеми та перспективи ефективного використанняОстровська, Галина Йосипівна
Article201923-гру-2020Стратегічні напрями розвитку національної економіки України в умовах сучасних глобалізаційних трансформаційВладимир, Ольга Михайлівна
Article201723-гру-2020Національна грошова одиниця України: історичні аспекти розвитку та особливості найменуванняВладимир, Ольга Михайлівна
Article201823-гру-2020Особливості розвитку науково-інноваційного потенціалу та національної економіки за умов глобалізаційних процесівВладимир, Ольга Михайлівна
Article201723-гру-2020Вплив історико-політичних, соціо-психологічних та ментальних особливостей на розвиток національної економіки УкраїниВладимир, Ольга Михайлівна
Article201823-гру-2020Політичні реверанси з історико-претензійним забарвленням: Польща – Україна – світова спільнотаАндрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Дайнега, Ірина; Решетник, Віктор
Book201823-гру-2020Экономика и бизнес (Финансирование предпринимательской деятельности)Владимир, Ольга Михайлівна; Мельник, Леонид Григорьевич; Кубатко, Александра Викторовна; Каринцева, Александра Ивановна; Чорток, Юлия Владимировна
Article201923-гру-2020Симптоми бізнесового нарцисизму, культурного та правового нігілізму як свідчення відсутності національної ідеології у державіАндрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна
Methodical recommendations201824-гру-2018Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання»Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович
Article20179-лип-2019Роль макроекономічних чинників у розвитку України: їх аналіз та оцінкаФедишин, Ірина
Conference Abstract20199-лип-2019Роль літакобудування у розвитку національної економікиФедишин, Ірина
Conference Abstract20179-лип-2019Зростання ВВП та ефективність промислових підприємств як чинники посилення економічної безпеки держави-
Methodical recommendations1-вер-201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг»Мельник, Лілія Миколаївна
Methodical recommendations1-вер-201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка інноваційного підприємства»Мельник, Лілія Миколаївна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчанняДудкін, Павло Дмитрович
Methodical recommendations201811-лют-2019Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман
Methodical recommendations20174-гру-2017Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Monograph201429-гру-2018Банки у системі організації валютних відносинВладимир, Ольга Михайлівна; Дзюблюк, Олександр Валерійович
Other201730-тра-2017Нормативне регулювання обліку ризику на міжнародному рівніКоролюк, Тетяна Миколаївна
Handbook20172-лип-2018Посібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”)Нагорняк, Галина Степанівна; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendationsлис-201724-січ-2018Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю»Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
-20184-лип-2018Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П.,
Methodical recommendations20175-гру-2017Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations20175-гру-2017Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю»Федишин, Ірина Богданівна
Course of lectures20175-гру-2017Management of innovation projects (supporting lecture notes for students of specialization "Management of innovative activity")Федишин, Ірина Богданівна
Methodical recommendations20175-гру-2017Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович
Результати 1-100 зі 143 (час пошуку: 0.001 секунди).

Розкриття

за датою випуску
за мовами