Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161
Titolo: Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів
Titoli alternativi: Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves
Autori: Ясінська, Наталія Іванівна
Yasinska, Nataliya
Bibliographic description (Ukraine): Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data: 23-giu-2014
Date of entry: 23-giu-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.91
Parole chiave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
м'ясні консерви
спеції
мікробне обсіяння
bully beeves
spices
microbal contaminetion
Abstract: Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки.
Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161
Content type: Other
È visualizzato nelle collezioni:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione