Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161
Pealkiri: Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів
Teised pealkirjad: Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves
Autor: Ясінська, Наталія Іванівна
Yasinska, Nataliya
Bibliographic description (Ukraine): Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Ilmumisaasta: 23-juu-2014
Date of entry: 23-juu-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.91
Märksõnad: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
м'ясні консерви
спеції
мікробне обсіяння
bully beeves
spices
microbal contaminetion
Kokkuvõte: Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки.
Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Eines d'Administrador