Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161
Titre: | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів |
Autre(s) titre(s): | Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves |
Auteur(s): | Ясінська, Наталія Іванівна Yasinska, Nataliya |
Bibliographic description (Ukraine): | Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Date de publication: | 23-jui-2014 |
Date of entry: | 23-jui-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.91 |
Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів м'ясні консерви спеції мікробне обсіяння bully beeves spices microbal contaminetion |
Résumé: | Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки. Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161 |
Content type: | Other |
Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Yasinska_Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves.pdf | 62,62 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Admin Tools