Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161| Titre: | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів |
| Autre(s) titre(s): | Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves |
| Auteur(s): | Ясінська, Наталія Іванівна Yasinska, Nataliya |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Date de publication: | 23-jui-2014 |
| Date of entry: | 23-jui-2014 |
| Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664.91 |
| Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів м'ясні консерви спеції мікробне обсіяння bully beeves spices microbal contaminetion |
| Résumé: | Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки. Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161 |
| Content type: | Other |
| Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Yasinska_Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves.pdf | 62,62 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration