Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161| Título : | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів |
| Otros títulos : | Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves |
| Autor : | Ясінська, Наталія Іванівна Yasinska, Nataliya |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Fecha de publicación : | 23-jun-2014 |
| Date of entry: | 23-jun-2014 |
| Editorial : | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664.91 |
| Palabras clave : | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів м'ясні консерви спеції мікробне обсіяння bully beeves spices microbal contaminetion |
| Resumen : | Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки. Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161 |
| Content type: | Other |
| Aparece en las colecciones: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Yasinska_Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves.pdf | 62,62 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador