Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ясінська, Наталія Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Yasinska, Nataliya | - |
| dc.date.accessioned | 2014-06-23T22:05:15Z | - |
| dc.date.available | 2014-06-23T22:05:15Z | - |
| dc.date.issued | 2014-06-23 | - |
| dc.identifier.citation | Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161 | - |
| dc.description.abstract | Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки. | uk |
| dc.description.abstract | Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.subject | 8.05170107 | uk |
| dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
| dc.subject | м'ясні консерви | uk |
| dc.subject | спеції | uk |
| dc.subject | мікробне обсіяння | uk |
| dc.subject | bully beeves | uk |
| dc.subject | spices | uk |
| dc.subject | microbal contaminetion | uk |
| dc.title | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів | uk |
| dc.title.alternative | Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves | uk |
| dc.type | Other | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
| dc.subject.udc | 664.91 | uk |
| Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Yasinska_Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves.pdf | 62,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора