Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161
Заглавие: | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів |
Други Заглавия: | Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves |
Автори: | Ясінська, Наталія Іванівна Yasinska, Nataliya |
Bibliographic description (Ukraine): | Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Дата на Публикуване: | 23-Юни-2014 |
Date of entry: | 23-Юни-2014 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.91 |
Ключови Думи: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів м'ясні консерви спеції мікробне обсіяння bully beeves spices microbal contaminetion |
Резюме: | Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки. Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161 |
Content type: | Other |
Показва се в Колекции: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yasinska_Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves.pdf | 62,62 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Eines d'Administrador