Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161
Título: Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів
Outros títulos: Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves
Authors: Ясінська, Наталія Іванівна
Yasinska, Nataliya
Bibliographic description (Ukraine): Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data de edición: 23-Jun-2014
Date of entry: 23-Jun-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.91
Palabras chave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
м'ясні консерви
спеції
мікробне обсіяння
bully beeves
spices
microbal contaminetion
Resumo: Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки.
Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161
Content type: Other
Aparece nas Coleccións8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Administrationswerkzeuge