Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161| Titel: | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів |
| Sonstige Titel: | Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves |
| Autor(en): | Ясінська, Наталія Іванівна Yasinska, Nataliya |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ясінська Н.І. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Н.І. Ясінська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Erscheinungsdatum: | 23-Jun-2014 |
| Date of entry: | 23-Jun-2014 |
| Herausgeber: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664.91 |
| Stichwörter: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів м'ясні консерви спеції мікробне обсіяння bully beeves spices microbal contaminetion |
| Zusammenfassung: | Вивчено мікробіологічні і біохімічні показники сировини (м’яса) та спецій за різної технологічної обробки. Мicrobiological and biochemical indexes of raw material (meat) and spices at different technological treatment are studied |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3161 |
| Content type: | Other |
| Enthalten in den Sammlungen: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Yasinska_Research of microflora of raw material for the improvement of sterilization technology of bully beeves.pdf | 62,62 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge