Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844

Başlık: Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків
Diğer Başlıklar: Research of influence of vegetable components is on consistency of clots
Yazarlar: Воробьова, Ж.
Маляренко, Т.
Malyarenko, T.
Vorob’eva, Zh.
Yayın Tarihi: 19-Ara-2012
Date of entry: 16-Şub-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.045.635.65
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
266-267.pdf51,41 kBAdobe PDFGöster/Aç
266-267.djvu29,45 kBDjVuGöster/Aç
266-267__COVER.png206,31 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.