Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
| Título: | Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків |
| Outros títulos: | Research of influence of vegetable components is on consistency of clots |
| Authors: | Воробьова, Ж. Маляренко, Т. Malyarenko, T. Vorob’eva, Zh. |
| Data de edición: | 19-Dec-2012 |
| Date of entry: | 16-Feb-2014 |
| Editor: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.045.635.65 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844 |
| Content type: | Article |
| Aparece nas Coleccións | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| 266-267.pdf | 51,41 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
| 266-267.djvu | 29,45 kB | DjVu | Ver/abrir | |
| 266-267__COVER.png | 206,31 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados