Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844

Título: Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків
Outros títulos: Research of influence of vegetable components is on consistency of clots
Authors: Воробьова, Ж.
Маляренко, Т.
Malyarenko, T.
Vorob’eva, Zh.
Data de edición: 19-Dec-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.045.635.65
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
266-267.pdf51,41 kBAdobe PDFVer/abrir
266-267.djvu29,45 kBDjVuVer/abrir
266-267__COVER.png206,31 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados