Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Titulua: | Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків |
Beste titulu batzuk: | Research of influence of vegetable components is on consistency of clots |
Egilea: | Воробьова, Ж. Маляренко, Т. Malyarenko, T. Vorob’eva, Zh. |
Gordailuaren-data: | 19-Dec-2012 |
Date of entry: | 16-Feb-2014 |
Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.045.635.65 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844 |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
266-267.pdf | 51,41 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
266-267.djvu | 29,45 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
266-267__COVER.png | 206,31 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.