Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
| Titre: | Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків |
| Autre(s) titre(s): | Research of influence of vegetable components is on consistency of clots |
| Auteur(s): | Воробьова, Ж. Маляренко, Т. Malyarenko, T. Vorob’eva, Zh. |
| Date de publication: | 19-déc-2012 |
| Date of entry: | 16-fév-2014 |
| Editeur: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.045.635.65 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844 |
| Content type: | Article |
| Collection(s) : | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 266-267.pdf | 51,41 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| 266-267.djvu | 29,45 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| 266-267__COVER.png | 206,31 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.