このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Воробьова, Ж. | - |
| dc.contributor.author | Маляренко, Т. | - |
| dc.contributor.author | Malyarenko, T. | - |
| dc.contributor.author | Vorob’eva, Zh. | - |
| dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
| dc.date.accessioned | 2014-02-16T16:11:49Z | - |
| dc.date.available | 2014-02-16T16:11:49Z | - |
| dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844 | - |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
| dc.title | Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків | uk |
| dc.title.alternative | Research of influence of vegetable components is on consistency of clots | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
| dc.subject.udc | 637.045.635.65 | uk |
| 出現コレクション: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| 266-267.pdf | 51,41 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| 266-267.djvu | 29,45 kB | DjVu | 見る/開く | |
| 266-267__COVER.png | 206,31 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。