Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоробьова, Ж.-
dc.contributor.authorМаляренко, Т.-
dc.contributor.authorMalyarenko, T.-
dc.contributor.authorVorob’eva, Zh.-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:11:49Z-
dc.date.available2014-02-16T16:11:49Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleДослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустківuk
dc.title.alternativeResearch of influence of vegetable components is on consistency of clotsuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.045.635.65uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
266-267.pdf51,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
266-267.djvu29,45 kBDjVuПереглянути/відкрити
266-267__COVER.png206,31 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.