Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorВоробьова, Ж.-
dc.contributor.authorМаляренко, Т.-
dc.contributor.authorMalyarenko, T.-
dc.contributor.authorVorob’eva, Zh.-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:11:49Z-
dc.date.available2014-02-16T16:11:49Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleДослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустківuk
dc.title.alternativeResearch of influence of vegetable components is on consistency of clotsuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.045.635.65uk
Collection(s) :Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
266-267.pdf51,41 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
266-267.djvu29,45 kBDjVuVoir/Ouvrir
266-267__COVER.png206,31 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.