Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воробьова, Ж. | - |
dc.contributor.author | Маляренко, Т. | - |
dc.contributor.author | Malyarenko, T. | - |
dc.contributor.author | Vorob’eva, Zh. | - |
dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
dc.date.accessioned | 2014-02-16T16:11:49Z | - |
dc.date.available | 2014-02-16T16:11:49Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.title | Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків | uk |
dc.title.alternative | Research of influence of vegetable components is on consistency of clots | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.subject.udc | 637.045.635.65 | uk |
Collection(s) : | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
266-267.pdf | 51,41 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
266-267.djvu | 29,45 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
266-267__COVER.png | 206,31 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.