Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844

Title: Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків
Other Titles: Research of influence of vegetable components is on consistency of clots
Authors: Воробьова, Ж.
Маляренко, Т.
Malyarenko, T.
Vorob’eva, Zh.
Issue Date: 19-Des-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.045.635.65
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
266-267.pdf51,41 kBAdobe PDFView/Open
266-267.djvu29,45 kBDjVuView/Open
266-267__COVER.png206,31 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.