Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844

Titolo: Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків
Titoli alternativi: Research of influence of vegetable components is on consistency of clots
Autori: Воробьова, Ж.
Маляренко, Т.
Malyarenko, T.
Vorob’eva, Zh.
Data: 19-dic-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.045.635.65
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
266-267.pdf51,41 kBAdobe PDFVisualizza/apri
266-267.djvu29,45 kBDjVuVisualizza/apri
266-267__COVER.png206,31 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.