Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Titolo: | Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків |
Titoli alternativi: | Research of influence of vegetable components is on consistency of clots |
Autori: | Воробьова, Ж. Маляренко, Т. Malyarenko, T. Vorob’eva, Zh. |
Data: | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 16-feb-2014 |
Editore: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.045.635.65 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
266-267.pdf | 51,41 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
266-267.djvu | 29,45 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
266-267__COVER.png | 206,31 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.