このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844

タイトル: Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків
その他のタイトル: Research of influence of vegetable components is on consistency of clots
著者: Воробьова, Ж.
Маляренко, Т.
Malyarenko, T.
Vorob’eva, Zh.
発行日: 19-12月-2012
Date of entry: 16-2月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.045.635.65
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
266-267.pdf51,41 kBAdobe PDF見る/開く
266-267.djvu29,45 kBDjVu見る/開く
266-267__COVER.png206,31 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。