Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
Заглавие: | Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків |
Други Заглавия: | Research of influence of vegetable components is on consistency of clots |
Автори: | Воробьова, Ж. Маляренко, Т. Malyarenko, T. Vorob’eva, Zh. |
Дата на Публикуване: | 19-Дек-2012 |
Date of entry: | 16-Фев-2014 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.045.635.65 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
266-267.pdf | 51,41 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
266-267.djvu | 29,45 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
266-267__COVER.png | 206,31 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.