Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844
| Назва: | Дослідження впливу рослинних компонентів на консистенцію згустків |
| Інші назви: | Research of influence of vegetable components is on consistency of clots |
| Автори: | Воробьова, Ж. Маляренко, Т. Malyarenko, T. Vorob’eva, Zh. |
| Дата публікації: | 19-гру-2012 |
| Дата внесення: | 16-лют-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
| Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
| УДК: | 637.045.635.65 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2844 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 266-267.pdf | 51,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| 266-267.djvu | 29,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| 266-267__COVER.png | 206,31 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.