Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Βοήθεια
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Εγγραφείτε στο:
Το DSpace μου
Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail
Επεξεργαστείτε το λογαριασμό σας
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Αναζητήστε:
Ολόκληρο το δικτυακό τόπο
Роботи студентів
Магістр
8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
για
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Αποτελέσματα για 1-13 από 13.
προηγούμενη
1
επόμενη
Αριθμός τεκμηρίων:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Other
23-Ιου-2014
23-Ιου-2014
Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.
Ревіцька, Валентина Валентинівна
;
Revitska, Valentina
Other
23-Ιου-2014
23-Ιου-2014
Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Брикайло, Ольга Василівна
;
Brykaylo, Olga
Other
23-Ιου-2014
23-Ιου-2014
Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості
Легоцька, Христина Романівна
;
Legotska, Khrystyna
Other
2014
23-Ιου-2014
Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.
Круцько, Катерина Іванівна
;
Krutsko, Kateryna
Other
23-Ιου-2014
23-Ιου-2014
Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві
Шмирко, Мирослава Володимирівна
;
Shmyrko, Myroslava
Other
24-Ιου-2014
29-Ιου-2014
Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Филипенко, Дар’я Володимирівна
;
Fylypenko, Daria
Other
24-Ιου-2014
29-Ιου-2014
Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження
Попів, Мар’яна Степанівна
;
Popiv, Mariana Stepanivna
Other
24-Ιου-2014
23-Ιου-2014
Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники
Скуба, Марія Богданівна
;
Skuba, Mariia
Other
24-Ιου-2014
23-Ιου-2014
Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів
Остапйовська, Марія Володимирівна
;
Ostapiovska, Mariia
Other
24-Ιου-2014
29-Ιου-2014
Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Филима, Юлія Василівна
;
Fylyma, Yulia
Other
24-Ιου-2014
29-Ιου-2014
Зміни хімічних показників у бульбі за різних умов зберігання
Балук, Назар Ярославович
;
Baluk, Nazar
Other
24-Ιου-2014
23-Ιου-2014
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів
Шинкарук, Оксана Юріївна
;
Shynkaruk, Shynkaruk
Other
23-Ιου-2014
23-Ιου-2014
Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів
Ясінська, Наталія Іванівна
;
Yasinska, Nataliya
Αποτελέσματα για 1-13 από 13.
προηγούμενη
1
επόμενη
Discover
Author
1
Baluk, Nazar
1
Brykaylo, Olga
1
Fylyma, Yulia
1
Fylypenko, Daria
1
Krutsko, Kateryna
1
Legotska, Khrystyna
1
Ostapiovska, Mariia
1
Popiv, Mariana Stepanivna
1
Revitska, Valentina
1
Shmyrko, Myroslava
1
Shynkaruk, Shynkaruk
1
Skuba, Mariia
1
Yasinska, Nataliya
1
Балук, Назар Ярославович
1
Брикайло, Ольга Василівна
1
Круцько, Катерина Іванівна
1
Легоцька, Христина Романівна
1
Остапйовська, Марія Володимирівна
1
Попів, Мар’яна Степанівна
1
Ревіцька, Валентина Валентинівна
.
next >
Subject
13
8.05170107
13
технології зберігання, консервува...
3
664.
2
630.241
2
ascorbic acid
2
casein
2
functional nutrition
2
peptides
2
аскорбінова кислота
2
казеїн
2
пептиди
2
фунціональне харчування
1
577
1
577.
1
617.25
1
634.86
1
635.21
1
664.8
1
664.8/9
1
664.91
.
next >
Date issued
13
2014
by languages
13
uk