Arama


Mevcut filitreler:
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.


Sonuçlar 1-12 den 12.
  • önceki
  • 1
  • sonraki
Bulunan Öğeler:
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
ThesisŞub-20177-Mar-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, Володимир Ігорович
ThesisŞub-20177-Mar-2017Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківПилипів, Наталія Ігорівна
ThesisŞub-201724-Şub-2017Розробка консервованих продуктів із спаржіЮськів, Галина Іванівна
ThesisŞub-201722-Şub-2017Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтівСеменина, Іванна Петрівна
ThesisŞub-201720-Şub-2017Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктівХміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan
ThesisŞub-201720-Şub-2017Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомПінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan
ThesisŞub-201724-Şub-2017Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктівЧебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras
ThesisŞub-201724-Şub-2017Розробка нового виду консервів з використанням капустиХамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras
ThesisŞub-201722-Şub-2017Залізовмісні харчові функціональні інгредієнтиШевчишин, Марія Ігорівна; Shevchyshyn, Mariia
ThesisŞub-20177-Mar-2017Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried
ThesisŞub-20177-Mar-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніСулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana
ThesisŞub-201721-Şub-2017Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктівПастух, Олеся Володимирівна; Pastukh, Olesia
Sonuçlar 1-12 den 12.
  • önceki
  • 1
  • sonraki