Skip navigation
ホーム
ブラウズ
コミュニティ/コレクション
ブラウズ:
発行日
著者
タイトル
主題
UDC
投稿日
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
ヘルプ
言語
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
登録利用者
マイ・リポジトリ
購読情報編集
利用者情報編集
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
検索
検索対象:
リポジトリ全体
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії
検索語
検索をやり直す
検索条件の追加:
検索条件を追加することで検索結果を絞り込むことができます。
タイトル
著者
主題
発行日
Content type
Language
等しい
含む
ID
等しくない
含まない
ID以外
検索結果表示: 1-37 / 37.
前
1
次
検索結果:
タイプ
発行日
Date of entry
タイトル
寄与者
Article
6月-2019
6-6月-2019
Adhesion effect on environment process injection
Stadnyk, Igor
;
Piddubnuy, Volodymyr
;
Karpyk, Halyna
;
Kravchenko, Mykhail
;
Hidzhelitskyi, Volodymyr
-
5月-2017
23-6月-2017
Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналіз
Шпилик, Олександра Богданівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract
26-5月-2022
30-12月-2022
Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних споруд
Швед, Ольга Василівна
;
Губрій, Зоряна Василівна
;
Швед, Олекса Мирославович
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Лубенець, Віра Ільківна
;
Shved, O.V.
;
Нubriі, Z.V.
;
Shved, O.M
;
Vichko, O.I.
;
Lubenets, V.I.
Methodical recommendations
2018
26-6月-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»
Карпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract
11月-2019
28-5月-2020
Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологів
Карпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract
27-4月-2018
28-5月-2020
Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення
Карпик, Галина Вікторівна
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Юрчак, Віра Гаврилівна
Article
9月-2018
27-5月-2020
Оцінка однорідності суміші при замішуванні
Карпик, Галина
;
Стадник, Ігор
;
Паньків, Юрій
Conference Abstract
9月-2019
28-5月-2020
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations
2017
10-9月-2018
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Conference Abstract
2017
21-1月-2018
Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Article
2017
21-1月-2018
Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовах
Юкало, Володимир Глібович
;
Yukalo, Volodymyr
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Datsyshyn, Kateryna
Article
2017
21-1月-2018
Отримання казеїнових фосфопептидів за дії протеолітичних систем лактококів
Юкало, Володимир Глібович
;
Yukalo, Volodymyr
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storozh, Liudmyla
Article
11月-2018
21-12月-2018
Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations
5月-2018
24-6月-2018
Органічна хімія
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Learning Object
5月-2017
19-6月-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
-
5月-2017
20-6月-2017
Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилату
Шпилик, Олександра Богданівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
-
5月-2017
19-6月-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
5月-2017
19-6月-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
-
5月-2017
19-6月-2017
Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” Cтатистична обробка результатів аналізу
Шпилик, Олександра Богданівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Methodical recommendations
3月-2019
20-6月-2019
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
5月-2018
22-6月-2018
Основи наукових досліджень
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
2018
24-2月-2019
ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Салата, Володимир Зеновійович
;
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Перкій, Юрій Богданович
Article
2017
21-1月-2018
Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинників
Юкало, Володимир Глібович
;
Yukalo, Volodymyr
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storozh, Liudmyla
Conference Abstract
2017
21-1月-2018
Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Article
2017
21-1月-2018
Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
Yukalo, Volodymyr
;
Krupa, Olha
;
Юкало, Володимир Глібович
Methodical recommendations
2020
13-6月-2021
Облік і звітність в молочній промисловості
Катерина, Дацишин
;
Ольга, Крупа
Article
2018
31-10月-2018
Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
Conference Abstract
2017
31-10月-2018
Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2018
31-10月-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Article
2018
31-10月-2018
Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Proceedings Book
2018
31-10月-2018
Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresis
Volodymyr, Yukalo
;
Tsisaryk, Orysya
;
Datsyshyn, Kateryna
Other
2-12月-2016
2-12月-2016
Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріями
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Перкій, Юрій Богданович
;
Горюк, Юлія Вікторівна
Monograph
2023
30-5月-2023
Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографія
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Салата, Володимир Зеновійович
Monograph
2023
5-6月-2023
Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографія
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Горюк, Юлія Вікторівна
Article
11月-2016
1-12月-2016
Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.
Вічко, Олена Іванівна
;
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Беркевич, Ольга
;
Горюк, Юрій
;
Горюк, Володимир
Monograph
2022
29-12月-2022
The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour
Lisovska, T. O.
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
;
Chorna, N. V.
;
Чорна, Н. В.
;
Kopchak, N. H
;
Копчак, Наталія Григорівна
Monograph
2024
10-4月-2024
Мікрофлора замороженої риби імпортованої в Україну
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Малімон, Зоя Василівна
検索結果表示: 1-37 / 37.
前
1
次
絞り込み
著者
10
Юкало, Володимир Глібович
7
Дацишин, Катерина Євгенівна
6
Кухтин, Микола Дмитрович
5
Карпик, Галина Вікторівна
4
Yukalo, Volodymyr
4
Вічко, Олена Іванівна
4
Кушнірук, Наталія Василівна
4
Назарко, Ірина Степанівна
4
Сторож, Людмила Анатоліївна
3
Джур, Ярослава Богданівна
3
Сторож, Людмила Анатолівна
3
Шпилик, Олександра Богданівна
2
Datsyshyn, Kateryna
2
Storozh, Liudmyla
2
Горюк, Юлія Вікторівна
2
Крупа, Ольга Миколаївна
2
Перкій, Юрій Богданович
2
Салата, Володимир Зеновійович
1
Chorna, N. V.
1
Hidzhelitskyi, Volodymyr
.
次 >
主題
4
577.112.083
3
122.2
3
579.67
3
casein
3
proteolysis
3
казеїн
2
637.075
2
phosphopeptides
2
протеоліз
2
фосфопептиди
1
577.112.083/122.2
1
637.127.576
1
664.643
1
664.68
1
adhesion
1
adhesive
1
alcohols
1
biologically active phosphopeptides
1
biotechnological properties
1
deformation
.
次 >
発行日
1
2024
2
2023
2
2022
1
2020
4
2019
11
2018
14
2017
2
2016
by type of content
10
Article
8
Methodical recommendations
7
Conference Abstract
4
Monograph
2
Learning Object
1
Other
1
Proceedings Book
by languages
25
uk
6
en