Показване на резултати 1 до 20 от 23
следващ >
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
Article | 2018 | 31-Окт-2018 | Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна |
Article | 25-Яну-2023 | 4-Юли-2023 | Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production | Шинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Кравець, Олег Ігорович; Крупа, Ольга Миколаївна; Зварич, Наталя Миколаївна; Shynkaryk, Mariia; Voroshchuk, Viktor; Kravets, Oleh; Krupa, Olha; Zvarych, Natalia |
Conference Abstract | 27-Ное-2019 | 5-Фев-2020 | Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напоях | Шум, А. О.; Крупа, Ольга Миколаївна; Shum, A. O.; Krupa, O. M. |
Conference Abstract | 11-Дек-2024 | 24-Яну-2025 | Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру | Крупа, Ольга Миколаївна; Кость, І. В.; Krupa, O.; Kost’, I. |
Methodical recommendations | 2023 | 28-Май-2025 | Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Course of lectures | 2024 | 28-Окт-2024 | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти | Крупа, Ольга Миколаївна |
Course of lectures | 2024 | 28-Окт-2024 | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» | Крупа, Ольга Миколаївна |
Course of lectures | 2024 | 28-Окт-2024 | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Крупа, Ольга Миколаївна |
- | 2022 | 7-Юни-2024 | Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» | Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2023 | 7-Юни-2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2021 | 17-Ное-2021 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2024 | 28-Окт-2024 | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти | Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович |
Conference Abstract | 16-Ное-2017 | 25-Яну-2018 | Молоко десертне із спеціями та медом | Крупа, Ольга Миколаївна; Вовчко, О. М.; Krupa, O. M.; Vovchko, O. M. |
Conference Abstract | 14-Май-2020 | 3-Юни-2020 | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Storozh, L.; Krupa, O. |
Course of lectures | 2019 | 19-Юни-2024 | Проектування підприємств молочної промисловості: курс лекцій | Крупа, Ольга Миколаївна |
Conference Abstract | 11-Окт-2017 | 28-Окт-2017 | Спосіб виробництва йогуртного соусу | Крупа, Ольга Миколаївна; Шинкарик, М.; Давида, В.; Krupa, O.; Shynkaryk, M.; Davyda, V. |
Patent | 23-Мар-2018 | 10-Фев-2019 | Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Крупа, Ольга Миколаївна; Krupa, Olha Mykolaivna |
Patent | 27-Ное-2017 | 21-Яну-2018 | Спосіб препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Крупа, Ольга Миколаївна; Krupa, Olha Mykolaivna; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna Yevhenivna |
Methodical recommendations | 2018 | 31-Окт-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-Окт-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |