Разлистване на по Автор Крупа, Ольга Миколаївна

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 20 от 23  следващ >
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Article201831-Окт-2018Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milkЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна
Article25-Яну-20234-Юли-2023Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses productionШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Кравець, Олег Ігорович; Крупа, Ольга Миколаївна; Зварич, Наталя Миколаївна; Shynkaryk, Mariia; Voroshchuk, Viktor; Kravets, Oleh; Krupa, Olha; Zvarych, Natalia
Conference Abstract27-Ное-20195-Фев-2020Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напояхШум, А. О.; Крупа, Ольга Миколаївна; Shum, A. O.; Krupa, O. M.
Conference Abstract11-Дек-202424-Яну-2025Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сируКрупа, Ольга Миколаївна; Кость, І. В.; Krupa, O.; Kost’, I.
Methodical recommendations202328-Май-2025Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Course of lectures202428-Окт-2024Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освітиКрупа, Ольга Миколаївна
Course of lectures202428-Окт-2024Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології»Крупа, Ольга Миколаївна
Course of lectures202428-Окт-2024Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»Крупа, Ольга Миколаївна
-20227-Юни-2024Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations20237-Юни-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations202117-Ное-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations202428-Окт-2024Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освітиКрупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович
Conference Abstract16-Ное-201725-Яну-2018Молоко десертне із спеціями та медомКрупа, Ольга Миколаївна; Вовчко, О. М.; Krupa, O. M.; Vovchko, O. M.
Conference Abstract14-Май-20203-Юни-2020Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидівЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Storozh, L.; Krupa, O.
Course of lectures201919-Юни-2024Проектування підприємств молочної промисловості: курс лекційКрупа, Ольга Миколаївна
Conference Abstract11-Окт-201728-Окт-2017Спосіб виробництва йогуртного соусуКрупа, Ольга Миколаївна; Шинкарик, М.; Давида, В.; Krupa, O.; Shynkaryk, M.; Davyda, V.
Patent23-Мар-201810-Фев-2019Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктахЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Крупа, Ольга Миколаївна; Krupa, Olha Mykolaivna
Patent27-Ное-201721-Яну-2018Спосіб препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Крупа, Ольга Миколаївна; Krupa, Olha Mykolaivna; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna Yevhenivna
Methodical recommendations201831-Окт-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робітКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201831-Окт-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна